Momentum Supplements

Naast het lifestyle programma heeft Momentum een aantal hoogwaardige supplementen ontwikkeld. De Momentum Supplements zijn geheel in lijn met het programma en een waardevolle aanvulling op salons en praktijken die mensen helpen met afslanken en een gezonde levensstijl. 

Momentum® Multi Vita
Momentum® Multi Vita is een breed vitaminen- en mineralensupplement. Met een rijke dosering vitamine A, B6, B12 en C ondersteunt Multi Vita het immuunsysteem en de algemene weerstand en vult waar gewenst tekorten in de voeding aan. Multi Vita is onderdeel van het Momentum® Lifestyle Programma, maar is ook los verkrijgbaar.

Momentum® Carnitine
Wil je op je gewicht letten en de vetverbranding een boost geven? Dan is Momentum® Carnitine een ideaal supplement. Het heeft als basis van Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie. Momentum Carnitine is verder aangevuld met nutriënten als chroom, biotine (beide goed voor stofwisseling), zink (positieve invloed op vetstofwisseling) en vitamine C (gunstig voor immuunsysteem). Daarnaast bevat het  alfaliponzuur, een bijzonder antioxidant dat van nature voorkomt in het menselijk  lichaam en essentieel is voor de energieproductie. Kortom; een perfecte aanvulling op het Momentum® Lifestyle Programma, maar ook heel goed los te gebruiken.

Momentum® Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie. Het levert energie aan weefsels en organen en levert zo een bijdrage aan de gezondheid van de organen. Dit supplement is bovendien verrijkt met de vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie ondersteunen. Je raadt het al: ideaal dus, voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. Momentum® Q10 bevat tevens vitamine E, die de cellen beschermt tegen vrije radicalen. De  beschermende werking van Q10 is overigens ook de reden waarom Q10 zo veel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.

Momentum® Antioxidant
Het meest exclusieve supplement uit de Momentum Supplements-lijn is Momentum® Antioxidant. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen en bevat onder andere een hoge dosering R-alfaliponzuur (werk  ontstekingsremmend en maakt diverse vrije radicalen onschadelijk). Daarnaast bevat dit supplement druivenpitextract (met name goed voor de bloedvaten) en de vitaminen A, C en E, selenium en molybdeen. Kortom: een krachtig en uitgebreid complex.

Momentum® Magnesium
Magnesium wordt ook wel het ‘anti-stressmineraal’ genoemd, omdat het helpt bij ontspanning en vermoeidheid. Het komt voor in voeding als volkorenbrood, noten, zilvervliesrijst, bananen en diverse groene groenten. Veel mensen halen echter te weinig magnesium uit hun voeding, terwijl dit essentieel is voor o.a. de opbouw van lichaamseiwit, functioneren van zenuwen en spieren en de werking van enzymen. Dit supplement bevat twee goed opneembare vormen van magnesium: magnesium bisglynaat en magnesium citraat, waarmee je een eventueel tekort eenvoudig aanvult tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Meer info over (werken met) de Momentum® Supplements? Neem gerust vrijblijvend contact op

Over Beau Ligne

Beau Ligne is gespecialiseerd in afslanken en gezonde voeding en verantwoordelijk voor de werving (en begeleiding) van professionele coaches van de merken Juvo en Momentum® binnen Nederland. Lees meer

Contact

Beau Ligne B.V.
info@beauligne.nl

T: 033 - 48 90 510
KvK: 32158284

 

 

Coach worden?

Indien je aanvullende informatie wilt, geïnteresseerd bent in wederverkoop of een opmerking of suggestie hebt.

Coach worden