Momentum coach worden

Beau Ligne is altijd op zoek naar enthousiaste, professionele coaches om samen met ons het succes van Momentum verder uit te bouwen.

Waarom Momentum?
Allereerst natuurlijk omdat het werkt. Momentum® is een lifestyle programma voor mensen die verantwoord gewicht willen verliezen en willen leren wat een gezond voedings- en bewegingspatroon inhoudt. In Nederland wordt het programma verkocht via een netwerk van 150 lifestyle coaches en daarnaast is Momentum momenteel actief in Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Turkije en Azie.

Hoe van start als Momentum Coach?
Om als Momentum Coach aan de slag te kunnen, volg je allereerst een inhoudelijke, eendaagse Momentum product- en programmatraining.  Om optimaal te kunnen begeleiden, raden wij bovendien aan om te investeren in een professionele weegschaal die vet-, vocht-, en spiermassa meet. Op het Momentum® online B2B platform kun je als coach met je persoonlijke inlog op elk moment van de dag bestellingen plaatsen en gratis promotiemateriaal downloaden. Elke coach krijgt bovendien de mogelijkheid om tegen eenmalige vergoeding een webshop te openen, die wordt gebouwd én volledig wordt gefaciliteerd (betaling, verzending, klachtenafhandeling, etc.) door OrthoPharma (bedrijf achter Momentum).

Marketing & Merkbeleving
Naast constante doorontwikkeling van de producten, besteedt Momentum veel aandacht aan merkbeleving. Momentum is actief op social media en plaatst wekelijks nieuwe recepten op www.mijnmomentum.nl. Nieuwe coaches krijgen een uitgebreide producttraining en ontvangen kosteloos een startpakket met promotiemateriaal (instore, folders, flyers, raamstickers, etc). OrthoPharma doet landelijke marketingacties en geeft coaches advies en ondersteuning bij lokale marketingacties.

IN HET KORT…
*succesvol lifestyle programma
*professionele producttraining
*uitgebreide marketingondersteuning
*aantrekkelijke marges
*tevreden klanten

Nieuwsgierig? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Over Beau Ligne

Beau Ligne is gespecialiseerd in afslanken en gezonde voeding en verantwoordelijk voor de werving (en begeleiding) van professionele coaches van de merken Juvo en Momentum® binnen Nederland. Lees meer

Contact

Beau Ligne B.V.
info@beauligne.nl

T: 033 - 48 90 510
KvK: 32158284