Coach worden?

Gezonde voeding is vandaag de dag misschien wel populairder dan ooit en tóch is overgewicht een toenemend probleem. Waarom? Omdat veel mensen nog steeds geen idee hebben hoe ze een gezond voedingspatroon kunnen inpassen binnen hun drukke leven. 

De knop moet om en bovendien moeten mensen simpelweg leren wat een gezond voedingspatroon inhoudt. Extra motivatie en professionele weegmomenten kunnen daarbij een grote rol spelen. Het begeleiden van mensen die gewicht willen verliezen en gezond willen leven, is dan ook een dankbare taak!

Wil jij aan de slag als lifestyle coach? Dan biedt Beau Ligne 2 prachtige merken om mee te werken. Juvo als supergezonde maaltijdvervanger en Momentum als uitgebalanceerd 3 fasenplan. Beide producten gaan overigens ook heel mooi samen en zijn een waardevolle aanvulling op elke salon of praktijk.

Coach worden of meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op en we vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek!

Over Beau Ligne

Beau Ligne is gespecialiseerd in afslanken en gezonde voeding en verantwoordelijk voor de werving (en begeleiding) van professionele coaches van de merken Juvo en Momentum® binnen Nederland. Lees meer

Contact

Beau Ligne B.V.
info@beauligne.nl

T: 033 - 48 90 510
KvK: 32158284